• 15
    Ноември
    2017

На 15 ноември 2017 г. в Парк-хотел „Москва“, гр. София, зала „Конферанс 5“ ще се проведе Годишна среща на франкофоните в държавната администрация на тема „В навечерието на Българското председателство на Съвета на ЕС: къде сме ние?“.

 

Събитието се вписва в рамките на техническите и професионални обучения, които ИПА реализира посредством проекта „Национална франкофонска българска инициатива 2015-2018 г.“, разработен съвместно с правителството на Република България и Международната организация на франкофонията (МОФ).

 

Срещата ще започне в 9.00 ч. (с регистрация от 8.30 ч.). Тя ще се проведе в двуезичен формат: на български и френски език, с цел да се насърчи езиковото многообразие в рамките на Франкофонията. Лектори ще бъдат реномирани преподаватели от български и франкофонски университети.

 

За да заявите своето участие, моля да попълните формуляра – на френски език и го изпратите до 7 ноември  на имейл:

 

Важен момент във формуляра е Вашата мотивация. Тя трябва да бъде кратка и насочена към засилване на използването на френския език във Вашата работа и на международна сцена (участие в преговори или международни групи/заседания/или като членове на работни групи, участие в подготовката на българското Председателство и т.н.).

 

Лице за контакт:

Кристина Андреева

гл. експерт в ИПА

тел. 02/940 37 58

моб. тел.: 0885 997 048