Годишна среща на франкофоните в държавната администрация (на живо)

Alt
  • 13
    Октомври
    2016

Годишна среща на франкофоните в държавната администрация на тема „ Успешнаподготовка на Българското председателство на Съвета на ЕС“ (на български и френски език)

 

Rencontre annuelle des fonctionnaires francophones dans la fonction publique bulgare

sur la thématique : « Préparation réussie à la Présidence bulgare du Conseil de l'UE »

 

Имаме удоволствието да Ви информираме, че предстои провеждането на Годишна среща на франкофоните в държавната администрация, която ИПА организира в рамките напроект „Национална франкофонска инициатива 2015-2018 г.“, разработен съвместно с правителството на Република България и Международната организация на франкофонията (МОФ). Темата на срещата ще бъде „Успешна подготовка на Българското председателство на Съвета на ЕС“.

Годишната среща на франкофонитеще се проведе на 13 октомври 2016 г. в Гранитна зала на Министерски съвет (вижте приложената програма).

Лектори ще бъдат реномирани преподаватели от български и френски/франкофонски университети. Срещата ще се проведе в двуезичен формат – на български и френски език, с цел да се насърчи езиковото многообразие в рамките на Франкофонията.

Можете да потвърдите своето участие по имейл, като попълните приложения формуляр (в случай че не сте го попълвали до момента) – на френски език и го изпратете в срок до 05.10.2016 г. наe-mail: k.andreeva @ ipa.government.bg

Важен момент във формуляра е Вашата мотивация. Тя трябва да бъде кратка и насочена към засилване на използването на френския език във Вашата работа и на международна сцена (участие в преговори или международни групи/заседания/или като членове на работни групи, участие в подготовката на българското Председателство и т.н.).

 

За повече информация: Кристина Андреева: тел. 02/940 37 58, 0885 997 048 или на горепосочения ел. адрес.

 

Програмата на годишната среща можете да изтеглите от ТУК.

Формулярът за участие можете да изтеглите от ТУК.

 

Уважаеми колеги, можете да проследите провеждането на Годишната среща на франкофоните в държавната администрация на тема „Успешна подготовка на Българското председателство на Съвета на ЕС“ (на български и френски език) на 13 октомври ТУК. Линкът ще бъде активен от 9:00 до 17:30 часа.