Награждаване на победителите в Конкурс за добри практики на ИПА

Alt
  • 5
    Декември
    2016

През 2016 г. бяха подадени 17 проекта в Конкурса за добри практики в държавната администрация, организиран от ИПА. Победителите в трите обявени категории, ще бъдат обявени на специална церемония на 5 декември, от 14:00 часа, в литературен клуб Перото.

 

Програмата ще бъде открита с разговор на тема „Административната реформа в България“, а гости ще бъдат представители на академичния сектори държавната администрация.

 

Специални награди за най-учещите се организации в държавната администрация, отново по проект на ИПА за Изследване на алтернативните формина обучения в работата, ще връчи изпълнителния директор на ИПА, г-н Павел Иванов.

 

Каним всички държавни служители, които проявяват интерескъм събитието, да се регистрират за участие най-късно до 2 декември2016 г., като пратят имейл с попълнена заявка за участие на n.bizev @ ipa.government.bg. Броят на участниците е ограничен.

 

Целта на Конкурса за добри практики е да стимулира прилагането на принципите за добро управление и дава възможност за учение чрез споделяне на практически опит и да допринасят за реализиране на различни стратегически документи. Всички събрани практики ще бъдат включени в електронен сборник с добри практики от дейността на българската администрация за 2016 година.

 

Програма на събитието

Заявка за участие

 

Заповече информация:

Николай Бизев,

главен експерт в ИПА

имейл: n.bizev @ ipa.government.bg

тел: 02/940 25 61