Alt
  • 30
    Септември
    2016

Видео-лекция на тема „ Подготовка и осъществяване на председателството, погледнато от ъгъла на едно постоянно представителство“– на френски език:

Vidéoconférence sur la thématique

« Préparation et déroulement d'une présidence vue sous l'angle d'une Représentation Permanente »

 

Предстои провеждането на втората видео-лекция от цикъла от видео-лекции, които ИПА провежда в рамките напроект  „Национална франкофонска инициатива 2015-2018 г.“. Темата на лекцията ще бъде „Подготовка и осъществяване на председателството, погледнато от ъгъла на едно постоянно представителство“ с лектор Посланик Андреас Папаставру от Постоянно представителство на Гърция в ЕС.

Видео-лекцията ще се проведе на 30 септември 2016 г. в зала „Славейков“ на Френски институт от 10.30 до 12.30 ч. с регистрация от 10.00 ч. (вижте приложената програма).

Можете да потвърдите своето участие по имейл, като попълните приложения формуляр (в случай че не сте го попълвали до момента) – на френски език и го изпратете в срок до 20.09.2016 г. наe-mail: k.andreeva @ ipa.government.bg

Списъкът със заявилите участие ще бъде изпратен предварително до МОФ за одобрение от Комитета по селекцията. Важен момент във формуляра е Вашата мотивация. Тя трябва да бъде кратка и насочена към засилване на използването на френския език във Вашата работа и на международна сцена (участие в преговори или международни групи/заседания/или като членове на работни групи, участие в подготовката на българското Председателство и т.н.).

За повече информация: Кристина Андреева: тел. 02/940 37 58, 0885 997 048 или на горепосочения ел. адрес.

Програмата на видео-лекцията можете да изтеглите от ТУК.

Формулярът за участие можете да изтеглите от ТУК.