Alt
  • 26.06
    Юни
    2017

Институтът по публична администрация ви кани на видео-лекцията на тема „Оценка на въздействието на европейските политики по време на Председателство на Съвета на ЕС“, която ще се проведе на 26 юни 2017 г. в зала „Славейков“ на Френски институт от 15.00 до 17.00 ч.   

Предвидена е също и така наречената лингвистична подготовка, която цели запознаване на участниците с терминологията на обучението и ще бъде проведена предварително на 23 юни 2017 г. от 09.30 до 11.30 ч. в зала „Конкорд“, ет. 3, Френски институт.

Събитието с провежда в рамките на одобрения проект „Национална франкофонска инициатива“ за 2017 г., разработен съвместно с правителството на Република България и Международната организация на франкофонията (МОФ). Проектът е част от програмата на Международната франкофонска организация „Френският език в международните отношения“. Акцентът и тази година е поставен към предстоящото през 2018 г. Българско председателство на Съвета на Европейския съюз.

Списъкът със заявилите участие ще бъде изпратен предварително до МОФ за одобрение от Комитета по селекцията. Важен момент във формуляра е Вашата мотивация. Тя трябва да бъде кратка и насочена към засилване на използването на френския език във Вашата работа и на международна сцена (участие в преговори или международни групи/заседания/или като членове на работни групи, участие в подготовката на българското Председателство и т.н.).

За да заявите своето участие, моля да попълните формуляра – на френски език и го изпратите до 12 юни на имейл: k.andreeva @ ipa.government.bg

 

Лице за контакт:

Кристина Андреева

гл. експерт в ИПА

тел. 02/940 37 58

 

Формуляр за участие

Предварителна програма на събитието