Лятна академия за млади лидери 2021

Alt

 

Институтът по публична администрация обявява подбор на участници за Лятна академия за млади лидери 2021, която ще се проведе през месец септември, извън София.

Инициативата е краткосрочно практическо обучение на държавни служители от централната и териториална администрация, които са на възраст до 35 г. (ненавършени 36 към 12.09.2021) и са преминали едногодишния изпитателен срок. Целта е да се предостави алтернативна възможност за обмен на опит и учене за активните млади държавни служители с лидерски потенциал.

Документите за кандидатстване включват:

  1. Есе на тема: „Дигиталната ера в публичния сектор – сътрудничество между институциите и развитие на професионални мрежи“
  2. Актуална автобиография с включена подробна информация за настоящото работно място/доброволчески инициативи/стажове/специализации/завършено образование;
  3. Препоръка от прекия или контролиращия ръководител (по образец);

Комплектът документи следва да се изпрати до Габриела Савова на имейл: digital@ipa.government.bg, относно „Лятна академия за млади лидери“.

Краен срок за подаване на документите: 15.07.2021

Подробна информация може да намерите тук.

 

 

 


Проект „Дигитална трансформация в обучението - дигитална компетентност и учене“, финансиран от Оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.