На 29 септември в град София се проведе специално събитието, на което бяха обявени резултатите от четвъртото национално проучване на ИПА „Барометър на ангажираността“.

В събитието се включиха близо 60 участника – ръководители на институции, представители на звена по „Управление на човешките ресурси“, университетски преподаватели, лектори на ИПА и др.

прочети повече

В периода 17-19 юни 2022 г. в гр. Пловдив се проведе специализирано обучение на тема "Киберсигурност: активи, заплахи, рискове".

прочети повече

Институтът по публична администрация (ИПА) стартира процедура за подбор на  лектори/лекторски екипи за разработване на обучения включени в Каталог 2022 -  електронни модули за самообучение по проект по ОПДУ „Дигитална трансформация в обучението – дигитална компетентност и учене“ и нов курс с такса за провеждане

Темите и информация за курсовете са посочени в  Приложение № 1  към тази покана.

Изискванията към кандидатите за лектори са:

прочети повече

В периода 14-17 юни 2022 г. в к.к. Албена се проведе специализирано обучение на тема "Права и комуникация в цифрова среда".

прочети повече

 

Институтът по публична администрация обявява подбор на участници за Лятна академия за млади лидери 2022, която ще се проведе през месец септември, извън София.

прочети повече

В периода 12.05.-14.05.2021 г. в град Велико Търново, се проведе среща за споделяне на добри практики в администрацията. В събитието участваха близо 60 представители на централна и териториална администрация.

Целта на срещата бе да даде възможност на администрациите, участвали в Конкурса за добри практики през 2021 г,  да споделят добрите си идеи и работещи решения в следните области: „Управление на хора“, „Технологични решения за открито управление и административно обслужване“ и „Социална отговорност“.

прочети повече