Среща за споделяне на добри практики в администрацията 2023

В периода 05 - 07.06.2023 г. Институтът по публична администрация проведе среща за споделяне на добри практики в гр. Бургас. По време на събитието се представиха практиките участвали в Конкурса за добри практики през 2022 г. в категориите „Управление на хората“, „Технологични решения за открито управление и административно обслужване“ и „Социална отговорност“.

Срещата даде възможност за популяризиране и споделяне на добрите практики сред администрациите, като в нея се включиха близо 50 представители от централна администрация, областна администрация и общини.

В програмата на събитието бяха включени и г-н Орлин Кузов от Института GATE и г-н Борис Колев, управител на CSR Bulgaria. Във видеообръщение г-н Кузов и негови колеги представиха концепцията за умните градове, цифровият двойник на града и пространство за данни в градска среда. Г-н Колев даде идеи за инициативи свързани със социалната отговорност и възможности за колаборация между администрациите.

Общ изглед на залата от откриването на срещата на добрите практики с над 50 участника  На преден план да двама представители на ЦКЗ и модератор на сесията. Зад тях на екран се вижда презентацията им

Пред участниците на срещата говори експерт от ДКСИ, който представя тяхната добра практика.  Общ изглед на залата, където се проведе срещата на добрите практики с над 50 участника

Видеообръщението на Орлин Кузов към участниците в срещата на добрите практики

 

 


Срещата се проведе по проект BG05SFOP001-2.017-0001/28.11.2019 г. „Дигитална трансформация в обучението - дигитална компетентност и учене“, финансиран от Оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.