18 Ноември 2016

Институтът по публична администрация взе участие в инициативата на Джуниър Ачийвмънт България „Мениджър за един ден“. Така, на 17 ноември имахме удоволствието да приемем в екипа си две мотивирани и амбициозни млади дами. Изпълнителен директор на Института беше Теодора Христова, студентка трети курс, специалност публична администрация в Софийски университет „Свети Климент Охридски“, а на мястото на  мениджър дирекция „Обучение, международна дейност и проекти“, застана Славена Данева, ученичка в ПМГ „Баба Тонка“, гр. Русе.

 

Двете момичета се запознаха със структурата и основните дейности на ИПА, а колегите от Института споделиха своя ценен практически опит с тях.

 

Нашите ‚Мениджъри“ успяха да се включат пълноценно в работата, изпълнявайки интересни и предизвикателни задачи!

 

Чрез инициативата „Мениджър за един ден“, ученици и студенти от цялата страна имат възможност за ранно кариерно ориентиране и придобиване на ценни умения за бъдещия им професионален път. В замяна екипите на организации/институции домакини, получават удовлетворение от предадения опит и от съвместната работа, както и вдъхновение от иновативните и свежи идеи на мотивираните млади хора.

 

Ето какво споделиха двете момичета от работния си ден в ИПА: