Обучителен семинар по научни и технологични паркове

Министерството на науката, информационните технологии и комуникациите на Република Корея и Корейската фондация за иновации (Korea Innovation Foundation) организират 23-ото и 24-ото издание на обучителните семинари по научни и технологични паркове „Science and Technology Park Training Workshops“. Събитията ще се проведат в онлайн формат между 24 октомври 2022 г. и 24 март 2023 г.

Семинарите се провеждат от 2008 г. и до момента участие са взели 388 институции от 71 държави. По време на обучението държавни служители, мениджъри и експерти от научно-технологични паркове от цял свят могат да обменят информация и експертиза за развитието, изграждането и управлението на научно-технологични паркове по корейски стил.

Документите за участие (апликационна форма, препоръка, план за сътрудничество и актуална автобиография) се попълват на английски език и се подават по електронен път до 30 септември 2022 г. на имейл junseok69@innopolis.or.kr

В пакета от документи за кандидатстване, можете да видите повече информация за програмата, провеждането на сесиите и образците на документите за попълване.