Конкурс за добри практики за 2022 година

ИПА стартира кампанията по набиране на предложения за участие в новото издание на Конкурс за добри практики. Чрез инициативата администрациите имат възможност да споделят и популяризират своите проекти в категориите „Управление на хората“, „Технологични решения за открито управление и административно обслужване” и „Социална отговорност“.

За участие в Конкурса е необходимо институциите да попълнят формуляр за кандидатстване и да го изпратят през формата за участие „Подай практика“ до 14 октомври 2022 г. Условие за участие в инициативата е и подготвяне на кратко видео в рамките на минута, в което да разкажете накратко за практиката, с която участвате. С по-дългият срок за кандидатстване ИПА цели да поощри повече администрации да се включат в инициативата и да споделят своите практики.

Формулярът и условията за участие са достъпни на https://www.ipa.government.bg/bg/konkursi-za-dobri-praktiki

При възникнали въпроси може да се свържете с Елена Димкина на тел. 0888835313 или е-mail: e.dimkina@ipa.government.bg

 


Конкурсът е по проект BG05SFOP001-2.017-0001/28.11.2019 „Дигитална трансформация в обучението - дигитална компетентност и учене“, финансиран от Оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.