Магистърска програма „Управление и контрол на обществените поръчки“ при Университета за национално и световно стопанство

Университетът за национално и световно стопанство (УНСС) обявява конкурс за прием в магистърската програма „Управление и контрол на обществените поръчки“ през новата академична година.

Учебното съдържание на програмата се състои от 9 дисциплини, водени от утвърдени преподаватели с голям практически опит, разпределени в рамките на 2 семестъра, насочени към усвояването на нови знания и умения като:

  • Правилно прилагане на нормативната уредба в областта на обществените поръчки, включително в условията на криза;
  • Законосъобразен контрол и управление на процеса по планиране, възлагане и изпълнение на обществените поръчки;
  • Предотвратяване и разкриване на нередности, измами и корупция;
  • Запознаване с методите и техниките за контрол и одит на обществените поръчки.

Лекциите са съобразени със служебната заетост на студентите, провеждайки се вечер след 17:45 ч., както и модулно (събота и неделя) посредством присъствени занятия и дистанционен достъп.

Успешно завършилите студенти получават разширени и задълбочени теоретични и практически познания и компетентности, позволяващи им да управляват цялостния процес на възлагане и изпълнение на обществените поръчки.

Допълнителна информация относно условията и правилата за кандидатстване, може да намерите на сайта с магистърски програми на УНСС.